Verkoop

Bent u op zoek naar een andere computer, laptop of tablet? 
Bij Max Poelman DE ICT’er bent u aan het juiste adres. Door middel van persoonlijke service kan ik u advies geven die geheel aansluit op uw wensen. Van een enkel systeem tot een gehele kantoorinrichting.

Reparatie

Ervaart u een trage pc, foutmeldingen of is een onderdeel defect geraakt. Kom met uw product langs en ik kijk wat ik voor kan betekenen.

WiFi - Bekabeling

In deze tijd is Wi-Fi niet meer weg te denken. Bij mij kunt u terecht voor een geheel vrijblijvende inspectie, thuis of voor uw zakelijke netwerk.

Door een samenwerking met de merken, TP-Link en Ubiquiti streef ik naar een business-class kwaliteit en snelheid.

Camerabeveiliging

Het beveiligen van uw eigen woning of zakelijke pand is een van de basisbehoeften geworden als het gaat om beveiliging. Het kiezen van een solide en goed werkend systeem is door de wildgroei aan cameramerken een lastige klus geworden.

Met Max Poelman, DE ICT’er, zorg ik voor een op maat samengesteld systeem waarin uw behoeftes terugkomen.

Werken in de Cloud

Ontgrendel de volledige potentie van uw bedrijf met Microsoft 365 Business – een uitgebreide oplossing die de samenwerking en productiviteit van uw team naar nieuwe hoogten tilt.

Profiteer van de nieuwste Office-toepassingen, veilige cloudopslag, geavanceerde beveiligingsfuncties en professionele e-mailhosting.

Kies uw besturingssysteem